Böcker om homestyling

När man homestylar sitt hem gäller att förstå hur man ska kunna lyfta fram de bästa egenskaperna i hemmet. Detta görs främst när man ska sälja sitt hem. Genom att lyfta fram hemmets bästa egenskaper så kommer det sedan att bli enklare att sälja.

Ofta handlar det bara om att rensa på prylar och flytta möblerna till andra ställen än där de stod innan så att hela miljön ska kunna bli så attraktiv så möjligt. Det finns olika saker att tänka på när det kommer till homestyling och vad det är man ska lägga fokus är från rum till rum. Det är bra att hallen känns välkommande, att köket ser rent ut och att sovrummet ser inbjudande ut, gärna med neutrala färger. Tanken är att hemmet ska se drömskt ut på bilderna och att folk ska gilla det de ser även när de kommer på visning. För att veta exakt hur man ska gå till väga rum för rum så kan det vara bra att läsa bra homestyling böcker och det finns ett par stycken som är riktigt bra.

Böckerna som är bra att ha

Homestyling – handboken: smarta tips när du säljer ditt hem skriven av Reva Hallbäck, Jessica Hoffmann och Susanne Brolin. Boken är den ultimata handboken när en homestyling bör göras i hemmet. Det har nämligen visat sig att med hjälp av rätt homestyling så är det vanligt att lägenheten eller huset man ska sälja ökar i 10 – 20 % i värde. De framtida köparna ska kunna få en mental bild över hemmet och ska kunna tänka att de vill bo just där, i det hemmet. Frågan blir då hur man ska gå till väga för att öka värdet och för att få många personer intresserade och få dem att tillslut vilja köpa. Handboken på 128 sidor hjälper en genom alla delarna och är dessutom skriven att tre kvinnor som vet vad de pratar om eftersom de själva håller på med homestyling inför att ett hus eller en lägenhet ska säljas. Handboken bjuder råd och tips på vad man bör tänka på så som vilka pryar bör man resa bort och hur man får rummen att kännas mer rymliga. Handboken är en viktig guide för en lyckad försäljning.

Böckerna som är bra att ha

Homestyling en gör-det-själv-guide skriven av Charlotta Lindell. Boken är ett bra hjälpmedel för att lyckas sälja sin bostad till ett bra pris. Många gånger är det enkla medel som kan hjälpa en att höja bostadens värde som att förstå hur man ska resa eller hur man ska placera möblerna. Boken innehåller 100 sidor med bra tips och råd som kan vara enormt viktiga att ha information om när man planerar att sälja hemmet och då också kunna sälja och få ett bra pris för lägenheten eller huset.

Homestyling: gör det själv skriven av Solveig Norberg. Boken är 119 sidor lång och ger en massa råd och tips på vad man bör tänka på inför att säja bostaden. Hur kan man enkelt lyfta fram hemmets bästa sidor? Det förklarar boken.